travel

Start spreading the news….


Klockan är över midnatt. Jag sitter vid datorn. Väskan är opackad. Golven är odammsugade. Och jag har plötsligt tappat tråden.
Men natten är ung, och klockan närmar sig först halv sex på kvällen i min destination. Detta kallas alltså att sudda ut jet lagen i förtid (som om jag inte skulle ha gjort det redan genom att arbeta de två senaste nätterna).
Jag ska ännu berätta för er, att jag hyrde två filmer häromdagen (eller veckan). Den ena utspelade sig i New York, den andra i Chicago. Inget jag var medveten om när jag valde dem. Imorse på arbetet när jag gick på värsta övervarv och nästan dansade lambada runt bordet mitt, sände YLE plötsligt en resesnutt om Chicago i aamutv. När jag steg in i bilen på väg hem och satte på radion var de allra första orden som rungade i kupén “New York”. I kid you not.
För många coincidencer? Nej, I’m loving it.

Arrivederci camerados!
Jag återvänder om två veckor.
(Om jag återvänder.)

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s