travel

The Windy City


En av de mest fascinerande städer jag besökt, en av de absolut vackraste. Också en av de mest svåraste att fotografera… Ingen vidvinkel hade jag med mig och de där underbara trädkantade gatorna med inget hus likt det andra ville inte bara fastna på bild.
Men det är roligt att börja editera det jag har fångat, för nu är New York avslutat. Alla bilder editerade, trip reporten skriven. Det är dags att ta itu med Chicago. Fast först skall jag arbeta för tredje natten i rad och febrilt önska att den kommande veckan skulle gå fort. Jag kan nämligen helt enkelt inte vänta tills nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Jag KAN inte.

Advertisements
Standard

2 thoughts on “The Windy City

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s