travel

“New York is the biggest collection of villages in the world”

~Alistair Cooke

Den aldrig sinande strömmen av bilder från New York slår till igen. From all over, äkta mexikansk mat i Corona, Queens, en disig Lady Liberty, hanging out in Washington Square Park, hitta engelska vibbar i Jackson Heights, Queens, gå i Highline-parken, se symmetri inside the Public Library. Bland annat. Andra bilder hittar ni häran, häran och häran.

Ni märker att jag bara postar sommar- och resebilder för tillfället. Förstod först sent igår kväll att det faktiskt bara är två veckor till jul. Attans den flimmer som kom över mig när stressen bet till. Inte den minsta lilla tomte eller paketeringsband har jag ens tänkt tanken på ännu.
Det är nästan så att man får lite fragda kring munnen.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s