travel

En stilla vecka

Jo, jag lever nog, men inte så mycker mer än det känns det som. Det är underligt hur ur gängorna man kan vara efter en resa.
En vecka har gått åt till att arbeta, sova, sitta på golvet och stirra okontrollerat på väggen, vara sjuk, kakka i byxorna, träffa mamma, mostrar och kusiner, fira en väldigt trevlig wappen och försökande försöka editera bilder. Jag har ej kommit långt.
Men sakta går vi framåt, livets pusselbitar samlar sig omkring mig på de rätta ställena och jag känner att tiden i vindtunneln är vorbei. Åtminstone nästan. Även om jag idag fick meddelande om att den kurs jag anmält mig till på H:fors öppna universitet blivit annulerad. Då kändes det nästan som om skviiron återvänt.
Från av och till och hit och dit, låtom oss slänga in lite mer Istanbul-bilder. Innan jag helt glömt bort att jag någonsin befunnit mig på de breddgraderna.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s