travel

Klia, klia, klia!

Jag är så stockad och fylld av allergener att jag inte ens orkat öppna datorn härhemma på ett par dagar. Dags att besöka akuten, ey? Jag undrar hur folk som varje vår får symptom av pollen klarar av det, orkar och står ut. Jag som aldrig så mycket som ens nyst tidigare under en vår är helt däckad av dessa, troligen ändå tämligen lindriga, besvärligheter. Som att öronen kliar, ögonen kliar så att jag skulle vilja ta en sked och gröpa ut dem ur skallen, gommen kliar, näsan rinner och jag nyser, nyser och nyser.
Skitbjörken. Blomma på det där viset.

Anyhow. Mera Istanbul. Bara för att jag inte orkat editera andra vårliga bilder. Ni får bara stå ut. Istanbul verkar förresten vara en stad som kind of grows on you också så här efter resan. Det är som om min hjärna klarat av att delvis dissekera alla de där istanbulliska lagren som jag kanske inte kunde identifiera while there. En intressant process må jag säga. Den staden bara fortsätter att överraska.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s