travel, wandering thoughts

Jag börjar sjunga så smått igen

Ni får ursäkta mig för att jag är så trist nowadays. Har haft en ordentlig orka-svacka, ifråga om precis allting. Huvudet är nertyngt av pollenkampen, kroppen av för mycket av det goda under den senaste månaden och psyket är ett vrak. Bara tanken på att stiga upp från soffan känns ouppnåelig och ni kan inte den aggressivitet jag känner gentemot mig själv när jag fattar vad jag gjort åt mig själv de senaste tio åren. Vilket dike jag grävt, fysiskt. Illamåendet när man ser sig själv i spegeln, skåpet som är fyllt med kläder som inte går på mig, att flåsa när jag försöker cykla. Och jag vill bara ropa och svära och hacka den jag var för ännu två år sedan gul och blå för att hon inte tog itu med saken innan allt itutagande kändes övermänskligt. You know.

Men hey, vi går mot ljusare tidare. Igår tvättade jag mina fönster, för första gången på fem år! Ni kan inte ana det ryggdunkande som jag satte igång med efteråt. I’m all bruised up. Dessutom sträckte jag kallt ut min arm och svepte ner alla saker från fönsterbräden, arbetsbänk i köket och diverse ytor här och där. Mitt inre fröjdades, ja jag nästan dansade inför åsynen av the clearity som plötsligt infann sig.
Problemet är bara nu att vart jag skall trycka in alla de där sakerna som jag sopade bort från dessa ytor… Tyvärr tror jag att mina skåp börjar protestera inför nya inhysingar och dessa saker är ingenting som jag kunde tänka mig att bli av med heller. Ack, den lilla människans stora problem!

Nåja. Ni får se på ännu mer Istanbul-bilder. Vare sig ni vill eller ej.
(länkade från pixbox eftersom jag sitter på tha workplace)Advertisements
Standard

2 thoughts on “Jag börjar sjunga så smått igen

    • Tack, vad roligt att höra! 🙂 Jag tycker om naturligt ljus, men borde definitivt öva att använda blixten mer, den kommer in handy under mörkare årstider, :).

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s