travel

En återkomst


En månad är kanske en tillräckligt lång paus, eller hur.
En månad lång paus från blogg och bildeditering. Ja, nästan en månad paus från kameran också.
Tänk vad man kan glömma under en sån tid, hur fingrarna fumlar med knappar och musställningar när man försöker komma ihåg hur man brukade namnge filer och i vilken ordning man brukade ställa in kontrast, vitbalans och storlek.
Jag känner mig nästan som en fullständig nybörjare igen.

För att mjukstarta så berättar jag bara för er att det blir en resa i höst. Med mamma. Jo, precis när jag själv bestämt mig för ett annat resemål så ringde hon. Sa försiktigt att hon nu funderat och tänkt och grubblat. Att vad om vi ändå skulle sticka iväg på nästa års resa redan i år. Att man ju inte vet vad livet för med sig, att man kan t.ex. plötsligt dö. När folk kaboom faller ihop omkring dig kan det få till stånd sådana tankar såklart.
Så nu åker vi iväg till San Francisco för en vecka. Hyr en bil den andra veckan och kör runtom norra Kalifornien. Kusten, redwoods, Mount Shasta, Lassen Volcanic National Park, Lake Tahoe, Yosemite, allt i en intensiv, sex-dagars-loop. Som avslutning mellanlandar vi på hemvägen i New York och har alltsomallt tio timmar på oss att hitta på något trevligt hyss i staden.

Ack så jag surfar och planerar!

Advertisements
Standard

2 thoughts on “En återkomst

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s