photography ~ weddings

Mera


Två till. För att jag helt enkelt tycker om dem. För att fira att jag kommit halvvägs genom editeringsarbetet. För att jag känner att det gick bra. För att jag tyckte om att fota den där dagen. För att jag för en gångs skull tycker att det är fint och roligt att editera bilderna. För att jag fick vara med. För att jag får fota ett till bröllop om några månader. För att jag hittat nåt jag tycker om, något som jag vill göra mer av. En glädje och en rädsleblandad förtjusning.

Advertisements
Standard

4 thoughts on “Mera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s