travel

Baile Átha Cliath

Jag var en sväng till Dublin förra veckan. Steg på planet och flög iväg med en arbetskamrat. Det var ganska grejt egentligen. Inga större förväntningar, ingen research, bara iväg.
Fyra ynka dygn kändes väl mycket längre. Det var en dag ute på landet bland mossar och får. Det var flera pints av Bulmers på olika pubar. Det var strövande gata upp och gata ner. Det var den mest fantastiska teaterpjäs (Drum Belly) jag sett i hela mitt liv på Abbey Theatre (Irlands nationalteater). Det var festande bland studeranden med en annan arbetskamrat som hoppat till Irland på utbyte. Det var djur på zoo. Det var att kasta upp rakt framför högsta domstolen och en hemresa från hell.

Några bilder. Som en början.

web1web2web3web7web4web5web6

Advertisements
Standard

4 thoughts on “Baile Átha Cliath

    • Definitivt! Dublin var intressant, men jag tror att Irlands tjusning ligger i de mindre städerna, byarna, landsorten. Och människorna! Alla var så fruktansvärt trevliga och söta. Ifall jag en dag åker ditåt på nytt så vill jag bekanta mig med Belfast och västra kusten (Aran-öarna etc.). Det är en guldgruva har jag hört.

      Like

    • Tack, :). Fotade inte så massor denna resa, fick inte riktigt tag på nån fotoflow så att säga, men ska bli roligt att gå igenom bilderna ordentligt och posta lite mer av dem ändä.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s