wandering thoughts

Nya vindar

Nytt liv, ny blogg, nytt allting! Papper med sin allt oftare återkommande offlinehet får nu för min del gå i graven. Låtom oss skapa något nytt, något mer eget. Ja? Ja!

Har som en början dragit in alla mina bröllopsinlägg från den gamla bloggen, liksom också reseinläggen och några sporadiskt utvalda andra skriverier. För att ha som en grund. Så att det inte känns så ensamt, så kyligt, så kalt. You know.
Sidan kommer säkerligen att förändras en del innan jag känner att allt sitter, att temat, sidogrejsen, fonten, allt det där, passar ihop och sjunger i nätta stämmor. Headern kommer jag att ändra tusen gånger ännu. Börjar nu med den där remsan, helt enkelt för att den var en färdig remsa på datorn.
Hiljaa hyvää tulee.
(Och kan ni tänka er glädjen när papper igen var nere och alla bilder i denna blogg därmed också försvann? De är ju [houstade] på papper.fi och inte här. Så blir att småningom dra bilderna fysiskt hit också, så att de med säkerhet syns.)

Nåväl. Vi tar det härifrån och framåt.

Eget domain? Jo! Som vanligt så är mitt hela egna namn väldigt upptaget, så drog till med förnamn istället. Såsom många andra också. Det liksom dök inte upp något bättre i skallen. Vi lever med det, eller hur.

Projekt på G? Jovars. Två bröllop ska editeras helt och fullt, ett bröllop ska preview-editeras, några 1-årsbilder ska editeras, vissa andra bilder ska det arbetas med… Man kan inte säga att jag hinner sitta och slappa så mycket. Det ramlar alltså in bilder här denna vecka ännu. Yes.

(som en ps. lägger jag här in en länk till den gamla bloggen: www.paulina.papper.fi, för att göra det prydligt, you know)

_DSC4405web_DSC4403web_DSC4395web

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s